Over ons

Over Nota
Bene Communication
.

Over ons

Oprecht
meeleven

Doe maar gewoon. Recht voor de raap. Voor ons liever geen gebakken lucht of opgeklopte praatjes. Efficiënte communicatie vraagt authenticiteit en menselijkheid. Because people create stories and stories create people. Wat is jouw verhaal? Jouw ‘why’? Waarvoor sta jij elke ochtend op? Waar zie je jezelf over tien jaar? En wat is er nodig om die doelen te bereiken? Jouw ambities zijn ons krachtvoer. Wij leven op door jou te zien groeien. In je persoonlijke skills én je professionele dromen.

Wie is wij

Een collectief van vakmensen. Krakken in hun vak. Door de jaren heen zorgvuldig geselecteerd. Van content creators en copywriters tot (web)designers en foto- en videografen. Allemaal meedenkers. Onzichtbaar maar van onschatbare waarde. Voor zowel jou als Benedicte. Zij zet alle creatieve neuzen in dezelfde richting en fungeert als jouw unieke aanspreekpunt. Zowel in de strategische fase als bij de uitvoering.

Over ons

Meetbaar maatwerk

Toegegeven: we houden van een gezellige babbel en een flinke portie joie de vivre. De Limburgse levenslust. Maar luisteren doen we nóg liever. Want zo leren we snel jouw plannen en noden kennen. En weten we perfect hoe we jou het beste kunnen ondersteunen. Op korte én lange termijn. Met concrete on- en offline acties, helder advies, slimme tools en gerichte opleidingen. En het lef om alles wat we vertellen permanent te evalueren. If you can’t measure it, you can’t improve it!

Over ons

Pure bene-luxe

Zaakvoerder Benedicte Caenen bouwde de afgelopen 14 jaar een sterk netwerk uit in Belgisch en Nederlands Limburg. “Naast het opzetten en uitrollen van een contentplan help ik ondernemers ook graag meekijken over de grens. Die is louter geografisch. Denk ze weg en je doelgroep wordt dubbel zo groot. De landcommanderij van Alden Biesen of het Vrijthof in Maastricht: twee parels op een steenworp van elkaar. De Limburgse pracht is een krachtige en inspirerende voedingsbodem voor bijzondere verhalen. Het is trouwens een echte luxe om hier te wonen. Midden in het groene en pure hart van de Euregio. Samen met mijn liefste Bert, onze vedetjes Gabriël (3) en Simon (1,5) en Cooper, onze lieve dalmatiër. Hier voelen we ons echt thuis en staan we tegelijk met twee voeten in de wereld.”

Contact

Jouw bedrijf doen groeien?

Contacteer me voor een vrijblijvend gesprek en een gratis analyse van je online zichtbaarheid. Van advies tot planning en van creatie tot opleiding. Samen zetten we jouw groeibedrijf in de spotlights.