Klanten

Recente ervaringen van
klanten die jou voor gingen.

Klanten

Samenwerken met
Nota Bene Communication?

We vertellen je er graag over. Maar liever nog laten we onze klanten en partners zelf aan het woord. Authenticiteit én menselijkheid. Maak hier kennis met de mensen achter de bedrijven. 

Peter Croonen

Nota Bene Communication staat voor persoonlijke kwaliteit. Benedicte denkt mee, structureert, is creatief en helpt de timing en planning realiseren. Zij versterkt onze interne marketing afdeling op vaste momenten en voor specifieke projecten. Onze software producten en diensten krijgen een menselijke touch dankzij Nota Bene Communication.

Peter Croonen

Tracs Systems

Eva Reggers

Ik leerde Benedicte kennen als bestuurslid bij Unizo. Ondertussen werkt ze al enkele jaren als externe adviseur voor onze begeleidingen. Benedicte is een warme, creatieve en joviale persoon en het is steeds een plezier om met haar samen te werken. Ze motiveert je om echt stappen te zetten in je (online) communicatie. Van een duidelijke strategie tot de praktische implementatie. Benedicte neemt je mee doorheen prangende vragen, blinde vlekken en praktische tips.

Eva Reggers

Unizo Limburg

Armand Vliegen

Samenwerken met Nota Bene Communication in 3 woorden? Doeltreffend, professioneel en grensoverschrijdend. Wil je grensoverschrijdend werken? Dan moet je ook grensoverschrijdend communiceren. Deze kennis haal je best in het land waar je wilt communiceren. Benedicte haar expertise ligt in het geven van grenzeloos communicatie advies. Ik beveel samenwerken met haar van harte aan.

Armand Vliegen

OneTwoGo Netwerk

Remy Bordewin

De gehele ontzorging van kwalitatieve werkzaamheden is volgens mij de meerwaarde om met Nota Bene Communication samen te werken. Benedicte en haar team zijn passievol, kwalitatief én enorm creatief. In zee gaan met Nota Bene Communication staat gelijk aan investeren in kwaliteit en duurzame communicatie. Zowel voor de Nederlandse als Belgische kant van de grens.

Remy Bordewin

Admirror/ Lifestyle in Limburg

Raf Ketelslagers

Alleen al haar vrolijkheid maakt van Benedicte een buitenbeentje in de sector. Maar ze maakt ook het verschil met haar expertise. Omdat ze inzoomt op de noden van haar klanten en focust op de beelden die ze missen om gericht te communiceren. Dat resulteert steevast in een haarscherpe briefing waarmee ik meteen aan de slag kan. Nota Bene Communication leert ondernemers bovendien hoe ze hun content op de juiste manier inzetten. Als fotograaf geeft me dat extra veel voldoening.

Raf Ketelslagers

Studiovision

Raf Loyen

Ik in een Frans dorp, zij in Riemst. En toch perfect verbonden. Niet enkel door de wifi, maar vooral dankzij de Benedicte-connection: de uitzonderlijke en haast onbevattelijke mix van passie, professionaliteit en puurheid. Drie p’s die samen de perfectie benaderen. Nota Bene Communication doet een frisse wind waaien door mijn zuiderse copywritersbestaan. Omdat Benedicte de kunst beheerst van het oprecht meeleven. En altijd vertrekt vanuit de mens achter het verhaal. Dat voel je aan alles. Zelfs van mijlenver.

Raf Loyen

Woordkaap

Contact

Jouw bedrijf doen groeien?

Contacteer me voor een vrijblijvend gesprek en een gratis analyse van je online zichtbaarheid. Van advies tot planning en van creatie tot opleiding. Samen zetten we jouw groeibedrijf in de spotlights.