Nota Bene Communication Werkzijze

Innovatieve inlevers​

Wat je aandacht geeft groeit. Maar dat kost tijd, energie en de juiste expertises. Heb jij die niet in huis? Geen nood, wij nemen je bij de hand. Niet om je communicatieplan klakkeloos neer te pennen en uit te voeren, wél om met je mee te denken. Strategisch én empathisch. Met gezond verstand en vernieuwende inzichten. Vertel ons wat je doet en voor wie. En waarom je je dromen en doelgroepen soms zó moeilijk bereikt. Wij luisteren en bepalen vervolgens een plan. Proactief en precies op maat van jouw ambities.

Nota Bene Communication Werkwijze

Luisterend oor, neus op de feiten​

Al bij onze eerste kennismaking gaan we naar de kern: wie zijn jouw klanten en welke oplossingen bied je hun aan? Hoe verandert jouw dienst of product hun leven? En hoe vertaal je dat vandaag al off- en vooral online? Op basis van jouw input zetten wij de lijnen uit en brengen we je noden in kaart. Vrank, vrij en vrijblijvend. Jij bepaalt de mate waarin wij jou ondersteunen. Van doordacht advies tot content creation en van hands-on-opleidingen tot een potje sparren. Op afstand of gewoon mee aan tafel met jouw team.

Nota Bene Communication Werkwijze

Voorbij tijd en grenzen

Wij handelen op korte termijn en denken op lange. Een volle planning vandaag is geen garantie op succes morgen. Samen bepalen we de meerwaarde van je bedrijf en halen we het maximum uit jouw verhaal. Met authentieke storytelling en clevere online verleidingstechnieken. Wil je de grens over? Dankzij ons ruime netwerk in Belgisch en Nederlands Limburg effenen wij voor jou het pad naar een totaal nieuwe markt. Met een andere cultuur en regelgeving, maar vaak dezelfde wensen en behoeften.

Nota Bene Communication Werkwijze

Rots in de (employer) branding

Wat je zelf doet, doe je meestal beter. Niet ons bedenksel, maar wel een waarheid als een koe. Daarom focussen we ook op jouw persoonlijke groei. Zodat je straks zelf aan de slag kunt met social branding, advertorials, mailings en through-the-line-communicatie. Waarom wij jou zo graag slimmer maken? We enjoy seeing you grow! Ánd glow! Als een nog straffere kapitein aan het roer van zijn schip. Die gewapend met het juiste verhaal het hart van zijn doelgroepen verovert en de beste bemanning aan boord haalt.

Werkwijze

Caring is sparring

We would love to tell your story! Want jouw verhaal is je kracht. En een rechtstreeks ticket naar groei en rendement. Of je nu een kleine zelfstandige, kmo of multinational bent. Daarom zijn wij er voor iedereen. Met een heel persoonlijke aanpak. Laagdrempelig, warm en betrokken. Eén en hetzelfde gezicht het hele traject lang. Samen zetten we de strategische lijnen uit en samen gaan we voluit voor jouw doelen. Wij zijn jouw allround sparringpartner. Immer vrolijk, maar altijd vakkundig.

Contact

Jouw bedrijf doen groeien?

Contacteer me voor een vrijblijvend gesprek en een gratis analyse van je online zichtbaarheid. Van advies tot planning en van creatie tot opleiding. Samen zetten we jouw groeibedrijf in de spotlights.