Diensten

Waar kunnen we je mee helpen?

Diensten

strategisch advies

Te druk, te weinig expertise, te klein of te groot: waar het communicatieschoentje ook knelt, wij staan je maar al te graag bij met onze kennis, ervaring en ongezouten mening. We benoemen actie- en pijnpunten, leggen je doelstellingen en communicatiekanalen naast elkaar en nemen je interne werking grondig onder de loep. Eén op één of in nauw overleg met je sales- en marketingmensen. Maar altijd als een betrouwbare sparringpartner en permanente houvast. Stap voor stap naar je hernieuwde contentstrategie.

Diensten

Content planning & creation

Wat je wanneer vertelt? Het is cruciaal. Zonder gedetailleerd contentplan loopt je communicatie hopeloos verloren. Wij brengen structuur en gaan op zoek naar die verhalen die jouw product of dienst kracht bij zetten. Meerwaardestories die vandaag al voor je neus liggen en het verdienen om verteld te worden. We zetten ze om in sprekende beelden en gevatte teksten voor je website, socials, mailings en drukwerk. Storytelling volgens het boekje. Die jouw potentiële klanten bij het nekvel grijpt en ze nooit meer loslaat.

Diensten

Opleidingen

Ja, wij zijn een tikkeltje eigenzinnig. Maar zeker niet te koppig om onze kennis te delen. Daarom verklappen we je met plezier de kneepjes van het communicatievak. Tijdens onze verschillende opleidingen op maat maak je kennis met vernuftige online versiertrucs, leer je hoe je mensen begeestert met je verhalen en reiken we je handige handvaten aan om in de toekomst je eigen digitale boontjes te doppen. En weet je wat extra leuk is? Dankzij de kmo-portefeuille van VLAIO geniet je van 30% korting op alle opleidingen.

Werkwijze

Onbegrensd boeiend

Aan de andere kant van de Maas ligt een oeverloos potentieel. De mensen spreken er dezelfde taal, maar houden er vaak andere regels en een aparte manier van ondernemen op na. Al mag dat geen rem zetten op je grenzeloze visie. Nota Bene Communication geeft je dat extra duwtje in de rug. En toont je dat kwaliteiten en krachten bundelen niet enkel je business doet boomen, maar ook ontzettend leerrijk en boeiend is.

Contact

Jouw bedrijf doen groeien?

Contacteer me voor een vrijblijvend gesprek en een gratis analyse van je online zichtbaarheid. Van advies tot planning en van creatie tot opleiding. Samen zetten we jouw groeibedrijf in de spotlights.